You are currently viewing Ønsk dig noget luksus

Ønsk dig noget luksus

Hvis du er på de sociale medier, går du måske nogle gange og drømmer om nogle af de lækre ting, som dine yndlingsinfluencere går og flasher. Også selvom nogle af tingene måske er ret luksuriøse.

Den gode nyhed er dog, at luksus ikke behøver være forbeholdt de rige og populære. Alle fortjener nemlig luksus og det behøver ikke nødvendigvis være svært at få fat i nogle af de eftertragtede styles. Så hvorfor ikke ønske noget luksus i hverdagen?

Særligt hvis du altid har svært ved at finde på noget at ønske dig! Så kan du måske nemt få lavet dig en ønskeseddel ud fra din scrolling på for eksempel Instagram. Og skulle nogle af tingene være meget dyre, kan du enten ønske dig penge til din opsparing eller foreslå dine kære at gå sammen om en gave til dig.

Her får du 3 forslag til ønsker i luksuskategorien, der vil gøre dig glad på ny, hver gang du tager tasken over armen eller tørklædet over skuldrene.

En designertaske fra Mulberry

Drømmen om en designertaske tændes allerede i teenageårene hos mange kvinder. Måske er du helt ny indenfor feltet, måske ejer du allerede en eller to af de skønne lædervarer. Uanset hvad er det altid en god idé at ønske dig en designertaske, der aldrig går af mode.

Det gælder f.eks. Mulberry Darley, en Pochette fra Louis Vuitton eller en YSL-taske i modellen Kate. Alle tre tasker er samtidig gode begyndertasker, hvis du endnu ikke er kommet i gang med en samling.

Et eftertragtet tørklæde

Noget andet man også de seneste år er stødt på, når man færdes på de sociale medier – især i de kolde måneder – er de skønne Lala Berlin tørklæder. Deres signaturmønster er let-genkendeligt og derfor oplagt at flashe på enten shoppingturen, på gaden, studiet eller jobbet. Og ærligt, hvem elsker ikke, at andre kan se, man bærer en mærkevare?

Tørklæderne er vævet af det blødeste cashmere og hvis du ønsker dig den største model, får du et tørklæde, der både kan bruges om halsen og over skuldrene i stedet for en jakke, hvis vejret ikke er alt for køligt. Lala Berlin tørklæderne kommer i mange forskellige farver og mønsterkombinationer og du kan enten vælge en klassisk nuance eller starte en hel lille samling af de mange limited edition farver.

Ægte diamanter

De fleste af os har et smykkeskrin, der bugner af falske perleøreringe fra HM og slebne similisten der hænger fint på creoler. Begge dele er praktisk og flotte, men der er ikke noget som ægte diamanter, som ganske enkelt bare stråler flottere end noget andet. Det samme gælder ægte perler eller andre ædelsten.

Så hvad med at skrive øreringe, armbånd og halskæder med ægte diamanter på ønskelisten? Et godt sted at starte er med en af de mange serier med diamanter, som tilbyder senere ombytning mod mérprisen, hvis du gerne vil udskifte din ædelsten ud med en højere karat næste år.

Det giver dig samtidig mulighed for altid at have mindst ét ønske på din ønskeliste: Opgradering.